Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ …ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ PROTON BANK

ΑΝΤΕ...ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΑΒΑΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ...
Με την παραγγελία άσκησης κακουργηματικών ποινικών διώξεων κλείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες η δικογραφία για την υπόθεση της τράπεζας Proton Bank, συμφερόντων του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.Ο επιχειρηματίας δεν προσήλθε ούτε σήμερα να δώσει εξηγήσεις στον  εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση, ενώπιον του οποίου είχε κληθεί ως ύποπτος διάπραξης αξιόποινων πράξεων. Αντίθετα, μέσω των συνηγόρων του ζήτησε νέα 24ωρη προθεσμία, η οποία τελικά δεν του δόθηκε. 


Ο επιχειρηματίας είχε διαπραγματευτεί με την τράπεζα για την επιστροφή των δανείων ύψους περίπου 393 εκατομμυρίων ευρώ που ελήφθησαν από εταιρείες εμμέσου ή αμέσου ενδιαφέροντός του, την εποχή που ο ίδιος ήταν πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας και χαρακτηρίζονται ως «επισφαλή». Ωστόσο, η διοίκηση της τράπεζας απέρριψε την προσφορά του. 


Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας είχε επιστρέψει στην τράπεζα 51 εκατ. ευρώ, από ποσό 700 εκατ. ευρώ που υπολογίζεται το σύνολο των δάνειων σε Proton Bank και νέα Proton Bank.
.ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV