Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Φωτογραφίες του συντονιστή των κουκουλοφόρων


ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ(15/12/2010)
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ...


Όπως όλα δείχνουν, ο άνδρας στις φωτογραφίες με τη μοβ ομπρέλα ήταν ο συντονιστής των κουκουλοφόρων

Ομάδες κουκουλοφόρων κατάφεραν χθες να μετατρέψουν το κέντρο της Αθήνας σε πεδίο μάχης. Έσπασαν, έκαψαν και κατέστρεψαν καταστήματα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής...

δήλωσε πως η πρωτεύουσα παραδόθηκε στις φλόγες μέσω ενός καλά οργανωμένου σχεδίου από τις ομάδες των ταραξιών.

Από χθες κυκλοφόρησαν στον Τύπο πολλές φωτογραφίες από τα επεισόδια και σε κάποιες από αυτές ξεχωρίζει η φιγούρα ενός κουκουλοφόρου που κρατά μία μοβ ομπρέλα. Μάλιστα την έχει ανοιχτή και την κρατά ψηλά σαν να θέλει να δηλώσει τη θέση του στους ταραξίες και να τους κατευθύνει στα σημεία που θα πρέπει θα να επιτεθούν με πέτρες, μάρμαρα και βόμβες μολότοφ.Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους» ο άγνωστος άντρας φαίνεται πως είναι ο «συντονιστής των κουκουλοφόρων». Φορά μάσκα για να προστατεύεται από τα χημικά ενώ κρατά ψηλά το χέρι του, προκειμένου να γίνεται ορατός από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, καθώς δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να συμβεί. Ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται πουθενά να προβαίνει σε βανδαλισμούς και οι «αρμοδιότητές του» μοιάζουν απολύτως διακριτές από των υπολοίπων.

πηγή: iefimerida-youtube