Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Κανονικά θα πληρωθούν οι "μαϊμού" - ανάπηροι

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται τα περίπου 37.000 άτομα που έπαιρνα προνοιακά επιδόματα και δεν προσήλθαν να απογραφούν θα πληρωθούν κανονικά στο τέλος του μήνα, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι διασταυρώσεις. Το πρόβλημα είναι γραφειοκρατικό και....
ενδεικτικό των αγκυλώσεων της δημόσιας διοίκησης. Καθώς ο κρατικός μηχανισμός δεν στάθηκε ικανός να ξεχωρίσει εγκαίρως την "ήρα από το στάρι", θα πληρωθούν όλοι όσοι εμφανίζονται ως δικαιούχοι - ανάπηροι και "μαϊμού".

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι που ανέδειξε το θέμα, ο υπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης παραδέχτηκε ότι δεν έχουν ενημερωθεί οι σχετικοί κατάλογοι των δήμων και τα επιδόματα θα καταβληθούν βάσει όσων ίσχυαν ως σήμερα.

Πρόσθεσε ότι τα χρήματα που θα καταβληθούν θα αφορούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Η απογραφή ολοκληρώθηκε στις 16 Μαρτίου, ωστόσο - σύμφωνα με τον υπουργό - η διαδικασία των διασταυρώσεων θα κρατήσει ακόμη ως και τρεις εβδομάδες.