Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Γ. Παπακωνσταντίνου: "Προσπαθούν λυσσαλέα να μου τα χρεώσουν όλα". Άδικα;

Γ. Παπακωνσταντίνου: Προσπαθούν λυσσαλέα να μου τα χρεώσουν όλα 

Ρόλο Ιφιγένειας απέδωσε εαυτόν ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
«Η εξεταστική για το έλλειμμα έδειξε ότι γίνεται λυσσαλέα προσπάθεια να χρεωθούν όλα σε δύο ανθρώπους», δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, δηλαδή τον ίδιο και τον Γιώργο Παπανδρέου.
«Η εξεταστική δικαιώνει απολύτως τους χειρισμούς που έγιναν», υποστήριξε ο τέως «τσάρος» της Οικονομίας, προσθέτοντας ότι «η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ απέκρυπτε το έλλειμμα και έδινε λάθος στοιχεία».
Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, το 2009 δεν υπήρχε εικόνα για την εκτόξευση του ελλείμματος, ενώ εάν είχαν ληφθεί μέτρα το Νοέμβριο του 2009, θα ήταν πολύ σκληρότερα από όσα έχουν ήδη ληφθεί.
Επίσης, άφησε αιχμές για συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης που τον συκοφαντούν, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι κάποιοι θέλουν να τον κάνουν «αποδιοπομπαίο τράγο».
«Έχετε καμιά αμφιβολία ότι είμαστε στην εποχή που προσπαθούμε να βρούμε την... Ιφιγένεια;» ρώτησε με νόημα.

 http://www.newsbomb.gr/politikh/story/124405/g-papakonstantinoy-prospathoyn-lyssalea-na-moy-ta-hreosoyn-ola