Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

"Οι Γερμανοί εκβιάζουν ξέροντας ποιοι τα πήραν από την Siemens"!

«Η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε κανένα διαπραγματευτικό όπλο, ενώ το πολιτικό σύστημα παραδόθηκε στη λογική του εκβιασμού» δήλωσε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Όταν έχει απέναντί σου έναν Σόιμπλε και μία Μέρκελ που...
γνωρίζουν ποιοι τα έχουν πάρει από τη Siemens, ξέρεις ότι είσαι σε θέση αδυναμίας, γιατί αυτοί οι δύο σε κρατάνε στο χέρι», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι εάν οι εταίροι μας είχαν όφελος από την αποπομπή της χώρας μας, θα το είχαν κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε τα Μνημόνια «εχθρό της Ευρώπης, που την οδηγούν σε διάλυση», καταλόγισε στο ΠΑΣΟΚ ιστορικό ατόπημα «να ρίξει την Ελλάδα στα λιοντάρια» και πρόσθεσε ότι η χώρα απομονώθηκε ως πρόβλημα και δεν συζητήθηκε συνολική λύση στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στη ριζική λύση της φορολόγησης των πλουσίων και κατέληξε λέγοντας ότι «εάν κάποιοι θέλουν να βγάλουν χρήματα έξω, να βγάλουν και τις βίλες τους και να πάνε να ζήσουν στη Λιβερία»!


http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/siemens_29.html