Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

"Δεν πίστευα ότι οι εχθροί μου θα έφταναν μέχρις εκεί"

Ο Ντομινίκ Στρος Καν δεν πίστεψε ότι "οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα το έφθαναν μέχρις εκεί" θέλοντας να τον αποκλείσουν από τις προεδρικές εκλογές, αναφέρει στον Guardian προσθέτοντας ότι "αναφέρεται σε πρόσωπα συνδεδεμένα με τον Σαρκοζί, σε πράκτορες του Σαρκοζί". "Πιθανόν από....

 
πολιτικής σκοπιάς να με διέκρινε αφέλεια, όμως δεν πίστεψα ότι θα το έφθαναν μέχρις εκεί, δεν φαντάστηκα ότι θα έβρισκαν κάτι ικανό να οδηγήσει στη σύλληψή μου", είπε τον δημοσιογράφο Έντουαρντ Επστάιν, του οποίου το βιβλίο για τα γεγονότα στη σουίτα του Sofitel Νέας Υόρκης, θα είναι απ τη Δευτέρα στο Διαδίκτυο.

"Ο χειρισμός της υπόθεσης έγινε από πρόσωπα, που είχαν προτάγματα πολιτικά" εκτιμά στη συνέντευξη ο τέως γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, αν και "δεν πιστεύει" ότι η μαύρη καμαριέρα συμμετείχε σε κάποιας μορφής "πλεκτάνη".