Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου μετά από μήνυση της συζύγου του Πάνου ΚαμμένουΣυνελήφθη ο δημοσιογράφος και εκδότης εφημερίδας Αιμίλιος Λιάτσος....

Τον μήνυσε η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη Στα γραφεία της εφημερίδας του, "Παρασκευή και 13" στο Κολωνάκι συνελήφθη ο Αιμίλιιος Λιάτσος.

Προηγήθηκε η μήνυση που υπέβαλε το πρωί της Παρασκευής, η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Η Ε. Τζούλη υπέβαλε τη μήνυση, μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας και που αφορά στην απαγόρευση της αναφοράς του ονόματός της.

Η "Παρασκευή και 13" είχε, σε ρεπορτάζ της, προ περίπου δύο εβδομάδων, εμπλέξει την κ. Τζούλη σε άλλη υπόθεση.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος. http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_2892.html