Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΓΑΜΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ Η ΠΛΑΣΤΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚΕ

ΑΛΕΚΑ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.. ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΝΆΧΩΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ..ΤΟ 90% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΊΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ. ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΟΙΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΆ ΜΑΣ ΚΟΛΛΉΜΑΤΑ.ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗΣ  bleakrida.blogspot.com/


«Η μόνη ευκαιρία που έχει ο εργαζόμενος λαός είναι να υπερψηφίσει το ΚΚΕ στις 6 του Μάη» τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας ότι ο λαός δεν πρέπει να έχει αυταπάτες ότι θα βρει ανακούφιση από μία κυβέρνηση που σχηματίζεται με γάμο συμφέροντος ή με πλαστούς αρραβώνες κάτω από εκβιαστικά διλήμματα ή με αυταπάτες ότι θα αντιμετωπίσει το μνημόνιο και το χρέος.«Τέτοιες κυβερνήσεις δεν έχουν πολύ χρόνο ζωής, απογοητεύουν τους λαούς. Δεν υπάρχει στο σύγχρονο κόσμο ούτε μία τέτοιου τύπου αριστερή κυβέρνηση, που, χωρίς σύγκρουση με τα μονοπώλια, με τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, να κατάφερε να δώσει βιώσιμη λύση για το λαό. Τέτοιες κυβερνήσεις ανατρέπονται μια ώρα γρηγορότερα, από την δημαγωγία ακόμα πιο συντηρητικών δυνάμεων» κατέληξε.
Newsroom ΔΟΛ