Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Οι Γερμανοί ανησυχούν για ξυλοδαρμό της Τιμοσένκο

Οι Γερμανοί ανησυχούν για ξυλοδαρμό της ΤιμοσένκοΗ  πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο  φαίνεται πως ξυλοκοπήθηκε από τους φρουρούς  κατά τη μεταφορά της σε νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή.«Αν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, τότε η συμπεριφορά των ουκρανικών σωφρονιστικών αρχών είναι απαράδεκτη και δυσανάλογη», δήλωσε εμφανώς ανήσυχος ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Στέφεν Ζάιμπερτ, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Βερολίνο.
Ο δικηγόρος της Τιμοσένκο ενημέρωσε   χθες ότι η πρώην πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει  από την Παρασκευή απεργία πείνας.

«Δεδομένου ότι η κατάσταση της υγείας της είναι κακή, μπορείτε να φανταστείτε τι συνέπειες μπορεί να έχει η απεργία πείνας. Για αυτό πλέον σήμερα είναι σημαντικότερο από ποτέ άλλοτε να της επιτρέψουν να λάβει την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη. Η προσφορά της Γερμανίας να την περιθάλψει ισχύει ακόμη», σημείωσε  ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, σε άλλη συνέντευξη Τύπου.

«Το πρότεινα εγώ ο ίδιος στον Ουκρανό ομόλογό μου την περασμένη εβδομάδα», συμπλήρωσε ακόμη.
 http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/130725/oi-germanoi-anisyhoyn-gia-xylodarmo-tis-timosenko