Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Δουλεύουν νύχτα - μέρα για να τυπώσουν...ψηφοδέλτια!

 

 Καθυστέρησε το Υπουργείο Εσωτερικών να στείλει χαρτί στα τυπογραφεία και τώρα οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ. Χρειάζονται 800 τόνοι χαρτιού για να τυπωθούν περίπου 50 εκατομμύρια ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών. 

 

Τρέχουν και δε φτάνουν οι εργαζόμενοι στα τυπογραφεία της χώρας προκειμένου να παραδώσουν εγκαίρως τα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις εκλογές της 6ης Μαϊου.

Oπως δήλωσε στο Newsit o ιδιοκτήτης του τυπογραφείου Λυχνία στις Αχαρνές, Κωνσαντίνος Βγόντζας "χρειάζονται 800 τόνοι χαρτιού για να τυπωθούν περίπου 50 εκατομμύρια ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών. Και επειδή τα πράγματα έχουν ζορίσει και κάποια κόμματα ήδη χρωστάνε χρήματα απο τις προηγουμενες εκλογές, αυτή τη φορά θα παραδώσουμε τα ψηφοδέλτια εφόσον πληρωθούμε".Τα ψηφοδέλτια πρέπει να παραδοθούν στις νομαρχίες το αργότερο την Κυριακή, 29 Απριλίου, δηλαδή σε 3 μέρες.
 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=136150&catid=3