Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Λείψανα μυστηριώδους.... όντος βρέθηκαν στην ΑμερικήΑμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν στις θαλάσσιες ακτές στα περίχωρα της πόλης Τσιντσινάτι στην πολιτεία του Οχάιο ένα μυστηριώδες ον σε μορφή απολιθώματος.... 
Οι ειδικοί επίσης δεν μπορούν να προσδιορίσουν εάν αυτό το ον ήταν ζώο ή φυτό, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Discovery.Τα απολιθωμένα απομεινάρια αποτελούνται από πολλά στοιχεία με στρογγυλά σχήματα, τα οποία κατά τη γνώμη των επιστημόνων ήταν τμήμα ενός ζωντανού οργανισμού. Εάν τα στοιχεία αυτά συναρμολογηθούν μαζί προκύπτει ότι το μυστηριώδες τέρας είχε 2,1 μέτρα μήκος και 1 μέτρο πλάτος. Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί το είδος αυτού του όντος. Μεταξύ των εκδοχών, που έχουν προταθεί είναι ένα τεράστιο φύκι, μέδουσα ή μονοκύτταρος οργανισμός.
 http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_2316.html