Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Mαρτυρία σοκ από την Αικατερίνη Σταμάτη: Οι off shore είναι του Ακη

Mαρτυρία σοκ από την Αικατερίνη Σταμάτη: Οι off shore είναι του Ακη


Απολογία κόλαφο που καίει τον Ακη τσοχατζόπουλο για την υπόθεση των off shore έκανε η Αικατερίνη Σταμάτη, θεία της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, η οποία στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους...Η κατηγορουμένη παρέδωσε στον ανακριτή υπόμνημα στο οποίο για πρώτη φορά συνδέεται ευθέως ο πρώην υπουργός με την εξωχώρια εταιρία Torcaso. Οπως αναφέρει η κυρία Σταμάτη, ο σύζυγος της κόρης της, Γερμανός υπήκοος, της έστελνε χρήματα προκειμένου να πληρώνει συνεργεία που έχτισαν εξοχικό του ζευγαριού στο Πόρτο Ράφτη.
Το 2001, όπως αναφέρεται στο υπόμνημα, όταν ζήτησε από τον γαμπρό της να της εμβάσει ποσό τριών εκατ. δραχμών για να αποπληρώσει τα συνεργεία, εκείνος επειδή ήταν σε διακοπές εκτός Γερμανίας, ζήτησε αντ΄ αυτού να καταθέσει το ποσό στον λογαριασμό της ο πρώην υπουργός.
Το επίμαχο έμβασμα έχει ως καταθέτη την εταιρία Torcaso. Η Αικατερίνη Σταμάτη αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται και υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζεται ως επαγγελματίας εγκληματίας απλώς και μόνο «γιατί έλαβα εν αγνοία μου και άπαξ από εταιρία συμφερόντων του κ. Τσοχατζόπουλου» χρήματα.
Στο μεταξύ, ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη, Παναγιώτης Σταμάτης που είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα, τελικά ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο, οπότε απολογείται και η σύζυγος του πρώην υπουργού.
 http://www.iefimerida.gr/news/47746/m%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B7