Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ makeleio.gr

gallop
Επείδη κάτι έμμισθοι λασπολόγοι του διαδικτύου κραυγάζουν ότι δεν έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες δημοσκοπήσεις εμείς σας ενημερώνουμε ότι η συγκεριμένη δημοσκόπηση...

που τσίμπησε "ρουφιάνος" μας και δημοσιεύσαμε στο makeleio είναι απο τις πλέον αξιόπιστες μιας και διενεργήθηκε απο ανεξάρτητο φορέα και όχι απο τους εργολάβους των γκάλοπ και δεύτερον το δείγμα-3000 άτομα μόνον για την Αττική- είναι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλο... Φανταστείτε ότι οι εργολάβοι των δημοσκοπήσεων πραγματοποιούν Πανελλαδικές έρευνες με 1000 άτομα και εμείς σας δίνουμε την Αττική με 3000!!!  Στην ενότητα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του makeleio μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη μεγάλη δημοσκόπηση για όλες της περιφέρειες της Αττικής και του Πειραιά...Κρατήστε την, η 'Εκτη Μαϊου είναι κοντά να δούμε ποιος θα δικαιωθεί!!!