Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΑΥΤΗ ΤΗN ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΝΙ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (1): Η Αγκυρα δίνει γραμμή υπέρ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.! Ρεπορτάζ τουρκόφρονων δημοσιογράφων στέλνουν μήνυμα στη μειονότητα να ψηφίσει τα δύο μνημονιακά κόμματα. «Κλείνουν το μάτι» και σε Δημοκρατική Συμμαχία-ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (2): Ο «Σύλλογος Επιστημόνων δυτικής Θράκης», που προωθεί την τουρκοποίηση της μειονότητας, βράβευσε τη Ντόρα Μπακογιάννη!
Οι Έλληνες κάνουν αντίσταση: Μιλά αποκλειστικά Στο ΧΩΝΙ -από τον Καναδά- ο Σπύρος που δηλώνει «I am malakas»: «Οι πολιτικοί μας δεν είναι μαλάκες. Εθελόδουλοι, ναι. Υπάλληλοι, ναι. Ψεύτες, ναι. Μαλάκες, όχι». Το video του στο youtube ξεπέρασε τις 400.000 προβολές σε 24 ώρες!
Στέφανος Τζουμάκας: «Δασκαλόπουλος, Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλος έγραψαν το πρώτο μνημόνιο».
Κώστας Σκανδαλίδης: Δώρισε στην κυρία Λαμπράκη – Πλάκα της Εθνικής Πινακοθήκης μνημειακό έργο που υφάρπαξε από τη Θεσσαλονίκη. Έξαλλοι οι Θεσσαλονικείς.
ΕΡΕΥΝΑ (1): Στην Ισλανδία ο λαός πήρε την τύχη του στα χέρια του και έβγαλε τη χώρα από το αδιέξοδο.
ΕΡΕΥΝΑ (2): Ποια είναι τα μελανά σημεία του Συντάγματος, που λειτουργούν ως «το οχυρό των οχτρών» και πρέπει να αλλάξουν αν θέλουμε να απολαύσουμε πραγματική Δημοκρατία.
ΕΡΕΥΝΑ (3): Θυμηθήκαμε τι έλεγαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές του 2009. Και φρίξαμε.
Ακόμα, Το ΧΩΝΙ κρατάνε:
Ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Η Ελλάδα ΜΑΣ και η Ελλάδα ΤΟΥΣ»
Ο Δημήτρης Πουλικάκος: «Ενίοτε δεν θα σου είμαι αρεστός»
Ο Δημήτρης Καζάκης: «Παλεύουμε για την ύπαρξή μας ως κυρίαρχο έθνος»
Το ΧΩΝΙ βγαίνει στις γειτονιές και κρεμιέται στα περίπτερα όλης της χώρας με τιμή πώλησης 1,5 ευρώ.