Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Συνεχίζεται η ελληνική υποτέλεια: «Ευχαριστώ» Παπούλια στον Ομπάμα

Αντιπροσωπεία του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου δέχθηκε την Τετάρτη στο προεδρικό μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας.
Στο καλωσόρισμά του προς την αντιπροσωπεία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέφερε τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό...
ομόλογό του, Μπαράκ Ομπάμα, «για την στήριξη που δίνει αυτή την κρίσιμη περίοδο στην Ελλάδα». [Δίνει ο Ομπάμα στήριξη χωρίς ούτε ένα δολάριο και δεν δίνουν οι Ευρωπαίοι....]
«Και υπάρχει μια δραστηριότητα» συνέχισε, «νομίζω ότι δύο υφυπουργοί των Οικονομικών των ΗΠΑ επισκέπτονται την Ελλάδα, για να συζητήσουν τα οικονομικά μας θέματα.  Γιατί, όπως είπα και στην τελευταία συνάντηση, τα θέματα αυτά είναι μέσα στα ενδιαφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, γιατί η κρίση στην Ευρώπη θίγει άμεσα και τις ΗΠΑ».
«Συμφέρον λοιπόν όλων μας είναι να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση. Ο ελληνικός λαός κάνει μια μεγάλη προσπάθεια με μεγάλες θυσίες. Νομίζω ότι θα δούμε γρήγορα, ύστερα από τις εκλογές και το σχηματισμό της κυβέρνησης, καλύτερες μέρες» εκτίμησε ο κ. Παπούλιας.
dexiextrem.blogspot.com