Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ανοιγμα Τσίπρα σε Πούτιν - Είδε τον Ρώσο πρέσβη

Ανοιγμα Τσίπρα σε Πούτιν
Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στην Ευρώπη -Βερολίνο και Παρίσι- σε μία προσπάθεια να εξηγήσει όπως είχε πει ο ίδιος ότι το πρόβλημα της Ευρώπης είναι κοινό πρόβλημα, αλλά και να κάνει γνωστό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα έκανε άνοιγμα και προς τη Ρωσία.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε σε επαφή με τον...
πρεσβευτή της Ρωσίας σε μία προσπάθεια να κάνει γνωστές τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος του και στον Βλάντιμιρ Πούτιν. Οι επαφές πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να πει ο κ.Τσίπρας τι εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τι είναι αυτό που θέλει για την Ελλάδ και στη γειτονική Ρωσία.
Μάλιστα ο κ.Τσίπρας αναμένεται να έρθει σε επαφές και με πρεσβευτές από την λατινική Αμερική και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Χθες μιλώντας στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Vesti ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως η κυβέρνηση της Αριστεράς θα προσπαθήσει από την πρώτη κιόλας ημέρα να αυξήσει τις συντάξεις και να βάλει, ακυρώνοντας το προγράμματος λιτότητας.
«To πρώτο βήμα είναι να ακυρώσουμε το πρόγραμμα για "σφίξιμο του ζωναριού". Την πρώτη κιόλας ημέρα το σχετικό νομοσχέδιο θα σταλεί για συζήτηση στο Κοινοβούλιο, θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις συντάξεις βάζοντας πρόσθετο φόρο στα πλούτη. Παραλλήλως θα κάνουμε διάλογο στην πανευρωπαϊκή σκηνή, θα τους εξηγήσουμε ότι το πρόβλημα της Ευρώπης είναι κοινό πρόβλημα, χωρίς ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ από την κρίση δεν θα βγούμε», δήλωσε.