Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Το ΚΚΕ αυτοχειριάζεται όταν πυροβολεί τον ΣΥΡΙΖΑ

Το ΚΚΕ πέφτει θύμα του πολιτικού απομονωτισμού του καθώς μοιάζει να αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας  και την πορεία που θα πάρει, ενώ προτάσσει το συμφέρον  της εκλογικής επιβίωσης του κόμματος...

Το Κόμμα Αυτοχειριάζεται όταν πυροβολεί τον ΣΥΡΙΖΑ σαν να ήταν ο Μιχελάκης.Το Κόμμα Αυτοχειριάζεται όταν πυροβολεί τον ΣΥΡΙΖΑ σαν να πυροβολεί το Μιχελάκη.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κανείς όμως ούτε το ΚΚΕ  θα υπάρχει όταν δεν υπάρχει η χώρα . Όλοι στην Αριστερά αντιλαμβάνονται  την κρισιμότητα των στιγμών και όλοι γνωρίζουν ότι χωρίς  ισχυρή αντιμνημονιακή κυβέρνηση και λαϊκή ενότητα ακόμη και ο Λαός – το πολιτικό υποκείμενο στο οποίο  αναφέρεται και θεωρεί ότι εκπροσωπεί το ΚΚΕ- σύντομα θα είναι εξαθλιωμένος πρόσφυγας. Τότε το ΚΚΕ θα έχει σοβαρότατες ιστορικές ευθύνες για αυτή την κατάληξη και η Ιστορικός πέλεκυς  θα πέσει βαρύς. Δυστυχώς όμως για το ΚΚΕ ο  Εχθρός του  είναι εντός.

Κάθε 25 χρόνια αυτό το κόμμα πατά την πεπονόφλουδα της Ιστορίας.
πηγη