Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

"Έπιασαν πάτο" τα ενοίκα των καλύτερων γραφείων της Αθήνας


Οι τιμές των ενοικίων των πιο ελκυστιών γραφείων της Αθήνας είναι οι χαμηλότερες των τελευταίων 17 ετών. Παρόμοια η κατάσταση και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.Συγκεκριμένα, τα ενοίκια των καλύτερων γραφείων στην Αθήνα και τη Λισσαβόνα μειώθηκαν φέτος στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 17 ετών, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας συμβούλων ακίνητης περιουσίας CBRE.

Τα ενοίκια για τα πλέον "ελκυστικά" γραφεία της Αθήνας μειώθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2012 σε 288 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο τον χρόνο - μία μείωση κατά 14% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011 και το χαμηλότερο επίπεδο τα τελευταία 17 χρόνια που η CBRE καταγράφει τα σχετικά στοιχεία.

Τα αντίστοιχα ενοίκια στη Λισαβόνα διαμορφώθηκαν στα 222 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και είναι τα χαμηλότερα από το δεύτερο τρίμηνο του 1995.

Στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη, τα ενοίκια υποχώρησαν σε χαμηλό 12 και 7 ετών, αντίστοιχα, ενώ στο Δουβλίνο ήταν τα χαμηλότερα εδώ και 13 χρόνια και στη Ρώμη και το Μιλάνο στην τελευταία 4ετία.

Η πιο ακριβή αγορά γραφείων της Ευρώπης είναι το West End στο Λονδίνο, όπου τα ενοίκια αντιστοιχούσαν σε 1.195 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.
 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=143076&catid=3