Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΤΟΡΑ: ΜΙΛΑ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ SIEMENS!

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ;;;ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΤΟΡΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΤΗΣ SIEMENS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΔΩΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΩΣΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ;;;;ΚΑΚΙΕΣ...
Σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Ντόρα Μπακογιάννη, για την αποστροφή της το Σάββατο ότι πέντε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπεράσπισης της «17 Νοέμβρη», χαρακτηρίζοντάς την «αντιπρόσωπο της Siemens στην Ελλάδα».Ειδικότερα, σε χτεσινή δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε σε όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ, λέγοντας ότι «η αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα, αντί επιτέλους να τηρήσει μία φορά τον λόγο της και να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή μιας και δεν μπήκε στη Βουλή, επιστρέφει δριμύτερη στη γνωστή της τακτική. Χυδαιολογεί και κατασυκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ.»


Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε τονίζοντας ότι συμφωνεί μαζί της σε «ένα πράγμα»: «Ναι, είμαστε πάντα σε διαφορετικά στρατόπεδα. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ ούτε στις χορηγίες του κ. Χριστοφοράκου, ούτε στο επισκεπτήριο πρεσβειών», είπε χαρακτηριστικά.
http://www.iefimerida.gr/