Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ SIEMENS

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στις αιχμές που άφησε ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχετικά με την προέλευση της χρηματοδότησης του κόμματος του οποίου ηγείται ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ δεν είναι «κουμπάρος» κανενός, ούτε αντιπρόσωπος καμιάς SIEMENS» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απάντηση που εξέδωσε το κόμμα.


Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ανακοίνωση στις κατηγορίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ο πρώην περιφερειάρχης: «Ενοχος και σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, καταδικάστηκε σε12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή. Επίσης, ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος του, αλλά και του αδερφού του άσκησε ο εισαγγελέας για την πολύκροτη υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια» έργα, τα οποία φέρεται να ανέθετε απευθείας και χωρίς διαγωνισμούς η Νομαρχία Θεσσαλονίκης σε εργολάβους».


«Αυτοί, λοιπόν, ίσως είναι οι ισχυροί λόγοι που ο Αντώνης Σαμαράς τον έθεσε επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κ. Ψωμιάδης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για διαφάνεια και θέματα χρηματοδότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ», καταλήγει η ανακοίνωση.


Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας νωρίτερα είχε διατυπώσει ερωτηματικά σχετικά με την προέλευση της χρηματοδότησης της «πλούσιας» όπως τη χαρκτήρισε, καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.. http://www.iefimerida.gr/