Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Λάθος η πολιτική της Μέρκελ για το ευρώ λέει το 58,9% των ΓερμανώνΣύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενήργησε η γερμανική οικονομική εφημερίδα Der Handelsblatt, το 58,9% των Γερμανών θεωρεί ότι η πολιτική σωτηρίας του ευρώ που εφαρμόζει η ...

Καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δεν είναι η σωστή, ενώ το 41,1% θεωρεί ότι ακολουθείται η ενδεδειγμένη πολιτική. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας, οι Γερμανοί είναι διχασμένοι σε ό,τι αφορά το εάν στο πλαίσιο της αποψινής Συνόδου Κορυφής η κυρία Μέρκελ θα καταφέρει να επιβάλει τις θέσεις της σε μεγάλο βαθμό, με το 36% να εκφράζει την εμπιστοσύνη του και το 35% να υποστηρίζει το αντίθετο. Να σημειωθεί ότι συντριπτικό ποσοστό 67,4%, σε σχετικό ερώτημα, τοποθετούνται υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τα θεμελιώδη ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν και σε ποσοστό 35,3% οι ερωτηθέντες δηλώνουν ήδη ότι διαφωνούν με την μεταβίβαση εξουσιών στις Βρυξέλλες. Στο 23% ανέρχονται οι αναποφάσιστοι, ενώ το 41,7% θεωρεί ότι η πολιτική που ασκείται για την αντιμετώπιση της κρίσης καταστρέφει την δημοκρατία στην Ευρώπη.
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/589_29.html