Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση βρίσκει φωνή μόνο για να αντιπαρατεθεί μαζί μας

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση βρίσκει φωνή μόνο για να αντιπαρατεθεί μαζί μας
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης. Με ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου της Κουμουνδούρου ανταπαντά στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, με την οποία χαρακτήριζε ως «αντιπολίτευση στη χώρα» τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας για την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε .

Στην ανακοίνωση τονίζεται χαρακτηριστικά πως «η εθνική προσπάθεια για την οποία μιλά η κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι συνώνυμη με τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής και της υποταγής στους δανειστές».
«Εχουμε δει που έχει οδηγήσει αυτός ο δρόμος τόσο την Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη», προσθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να σιωπά μπροστά στα μεγάλα ευρωπαϊκά ζητήματα και να πορεύεται χωρίς κανένα σχέδιο και καμία στρατηγική για την έξοδο από την κρίση και να βρίσκει φωνή μόνο για να αντιπαρατεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ».
Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στη  Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες είπε πως «όσο περνάει ο καιρός, οι ευκαιρίες θα συρρικνώνονται δραματικά», δήλωση που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της κυβέρνησης, η οποία δια μέσου του εκπροσώπου της, Σίμου Κεδίκογλου κατηγόρησε την Κουμουνδούρου ότι ασκεί αντιπολίτευση στην ίδια τη χώρα.