Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΣΜΟΥ ΣΕ ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!

pagalos-labakiaΟ άνθρωπος είναι συλλεκτικό κομμάτι. Κάθε συνέντευξή του κι ένας οχετός εναντίον όλων όσοι διαφωνούν με τα... θέσφατα του γκουρού της αστακομακαρονάδας!
"Θα με κάνετε να μετανιώσω που δέχτηκα να σας δώσω συνέντευξη", είπε με το καλημέρα στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ που του πήρε τη συνέντευξη για την εκπομπή του στον Alpha.
Αφού σκυλόβρισε για ακόμη μια φορά τους δημοσίους υπαλλήλους χαρακτηρίζοντας φασίστες και αναρχοκομμούνια όσους από αυτούς ψήφισαν Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ, απαξίωσε και τους Έλληνες που βρέθηκαν στην Πολωνία, στον αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία για το Euro.

"Είναι η μόνο στιγμή που αισθάνθηκα ντροπή και αναρωτήθηκα πως είμαι εγώ συμπολίτης με αυτούς τους ανθρώπους", ανέφερε ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος σχολιάζοντας το σύνθημα που φώναζαν οι Έλληνες: "Δεν θα σε πληρώσουμε ποτέ, Γερμανέ, Γερμανέ". Και συνέχισε λέγοντας, "πως είναι δυνατόν να τους χρωστάμε, να μας κερδίζουν και να φωνάζουμε τέτοιο σύνθημα;"!
Ο επί σειρά ετών μεγαλο-υπουργός του κόμματος των αρχικλεφταράδων, είπε ότι αυτά που έκλεψαν είναι μόνο... 2 δις. ευρώ, ενώ η χώρα χρωστάει 300 κι άλλα τέτοια απίθανα. Όπως και το ότι αισθάνεται συνένοχος διότι όπως είπε, τόσο ο ίδιος όπως και άλλοι, γνώριζαν αλλά δεν μιλούσαν! Μάλιστα, για τον Τσοχατζόπουλο αποκάλυψε πως του ήταν πάντα αντιπαθής, αλλά δεν γνώριζε τα πλοκάμια που είχε  απλώσει στο "μέλι" των  μιζών. Τον... Κινέζο ο ογκόλιθος, αλλά δεν φταίει μόνο αυτός.
Εντύπωση προκάλεσε η στάση του γερμανοτραφούς συναδέλφου, ο οποίος δεν φρόντισε να του αντιπαραθέσει αυτό που προφανώς ήρθε στα χείλη όλων όσων παρακολούθησαν την τραγική αυτή συνένευξη. Τις γερμανικές αποζημιώσεις! Πως μπορεί ένας έμπειρος δημοσιογράφος, ενώ του δόθηκε απλόχερα η ευκαιρία, να προσπεράσει το θέμα χωρίς να τον ρωτήσει απολύτως τίποτα  επ΄ αυτού;
Εν ολίγοις, εννοείται πως σχεδόν κάθε φράση του αχαλίνωτου σε πολιτικό και σωματικό εκτόπισμα Θεόδωρου Πάγκαλου είναι άξια σχολιασμού, αλλά αυτό απαιτεί γερά νεύρα και πολύ χρόνο... 


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2630:2012-06-27-23-02-18&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2