Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Στα άκρα ο Νικολόπουλος με το “Έθνος”.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, κ. Δημήτρη Τρίμη, ο Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. και τ. Υφυπουργός Εργασίας κ. Νίκος Νικολόπουλος ζητάει να πληροφορηθεί εάν υπάρχει δημοσιογράφος με το επίθετο «Πατρινός», στο μητρώο μελών της Ένωσης Συντακτών ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών...


Πρόκειται για τον άνθρωπο που υπογράφει το δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», για το οποίο ο Βουλευτής Αχαΐας έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση και ο οποίος είναι ο φερόμενος συντάκτης του δημοσιεύματος.

Στην επιστολή του ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει πως παρά τις προσπάθειές του, τα στοιχεία του συγκεκριμένου ανθρώπου παραμένουν άγνωστα, κατόπιν τούτου διατηρεί αμφιβολίες για το εάν είναι υπαρκτό πρόσωπο, ωστόσο όπως σημειώνει: «θεωρώ ότι στην περίπτωση κατά την οποία ανήκει στην ΕΣΗΕΑ πως έχει παραβεί κατάφορα τις αρχές και τους κανόνες δεοντολογίας του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας και θα πρέπει να κινηθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό σας πειθαρχικές διαδικασίες».
πηγη