Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ 11,5 ΔΙΣ. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ


ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ.!!!
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη με θέμα τα νέα σκληρά μέτρα που καλείται να πάρει η κυβέρνηση.


Όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει νέα συνάντηση, καθώς δεν υπάρχει συμφωνία προς το παρόν.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, δήλωσε ότι η διαπραγμάτευση συνεχίζεται.
"Γίνεται προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν οι οριζόντιες περικοπές, με τις οποίες είμαι κατηγορηματικά αντίθετος. Υπάρχει το πρόβλημα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν είναι δυνατόν οι ΟΤΑ να δεχθούν μεγάλες περικοπές, διότι είναι εκείνοι που αντικαθιστούν το κράτος ως προς τον κοινωνικό του ρόλο".
Ο κ. Κουβέλης πρόσθεσε, ότι "η προσπάθεια για την εξεύρεση των 11.5 συνεχίζεται, με βάση τους άξονες που διεκδικώ"
Επανέλαβε, ότι ο ίδιος είναι αντίθετος στις οριζόντιες περικοπές και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια για την εξεύρεση των 11,5 δισ. δεν μπορεί να αυτονομείται.
"Πρέπει να εντάσσεται σε ένα πλαίσιο προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και πάντα με τον αγώνα και την προσπάθεια να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ", κατέληξε.


 http://prezatv.blogspot.gr/2012/08/115_528.html