Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Κάτω από το όριο της φτώχειας το 15% των ανέργων

Πρωτοφανή τα δεδομένα για την Αυστραλία

Το 15% των ανέργων στην Αυστραλία ζουν κάτω από συνθήκες - πρωτοφανούς για τη χώρα- φτώχειας, αφού το εβδομαδιαίο επίδομα των 245 δολαρίων δεν τους φτάνει να καλύψουν ούτε τα βασικά τους έξοδα.

Για τον λόγο αυτό,.....
 
 
 οργανώσεις που ασχολούνται με τη φιλανθρωπία, ζητούν να αυξηθεί το επίδομα ανεργίας τουλάχιστον κατά 50 δολάρια την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών και Οικονομικών Ερευνών, τα άτομα που ζουν από το επίδομα ανεργίας έχουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να ζουν κάτω από τη γραμμή της φτώχειας, σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Στην έκθεση σημειώνεται, επίσης, ότι μετά την πληρωμή των απαραίτητων εξόδων για ενοίκιο, ρεύμα, νερό και άλλα, οι περισσότεροι άνεργοι μένουν με 22 δολάρια την εβδομάδα για να καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα. Μεγάλος είναι, επίσης, και ο αριθμός των ανέργων που μένουν χωρίς τρόφιμα και χωρίς θέρμανση.

Η κατάσταση, σύμφωνα με την έκθεση, χειροτερεύει ακόμα περισσότερο όσο αυξάνεται και το χρονικό διάστημα που παραμένουν άνεργοι. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/406114/kato-apo-to-orio-tis-ftoheias-to-15-ton-anergon/