Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Πρεμιέρα για τα Αισχύλεια 2012 στην Ελευσίνα

Πρεμιέρα χτες Κυριακή στην Ελευσίνα για τα Αισχύλεια, το σημαντικό Φεστιβάλ που διοργανώνει ο δήμος και περιλαμβάνει θεατρικές, μουσικές, κινηματογραφικές και εικαστικές εκδηλώσεις.

Από 22 έως 27 Σεπτεμβρίου θα......


 πραγματοποιηθεί εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου, με την προβολή 7 ιστορικών ταινιών του Νίκου Κούνδουρου και του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Η φετινή εικαστική εγκατάσταση, που θα εγκαινιασθεί στο Παλαιό Ελαιουργείο την 1η Σεπτεμβρίου, φέρει την υπογραφή του Στέφανου Τσιβόπουλου, ενώ παράλληλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Λεωνίδας Κανελλόπουλος θα πραγματοποιηθεί έκθεση με τίτλο "Βήματα πορείας" με βίντεο από τα έργα των καλλιτεχνών που παρουσίασαν δουλεία τους στα προηγούμενα Αισχύλεια, ανάμεσα στους οποίους οι Βάνα Ξένου, Θόδωρος, Καλλιόπη Λεμού, Μάριος Σπηλιόπουλος, Λήδα Παπακωνσταντίνου, Διοχάντη και Στήβεν Αντωνάκος.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/08/2012_27.html