Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σε ρόλο μοντέρνας «Λυσιστράτης» οι γυναίκες του Τόγκο -Κάνουν σεξοαπεργία!

Σε ρόλο μοντέρνας «Λυσιστράτης» οι γυναίκες του Τόγκο
Σε αποχή από το σεξ για μία εβδομάδα προχωρούν οι γυναίκες στο Τόγκο της Αφρικής, απαιτώντας την παραίτηση του προέδρου Φαούρ Γκνασίνγκμπε.
Την κινητοποίηση εξήγγειλε ο.....


 συνασπισμός της αντιπολίτευσης «Ας σώσουμε το Τόγκο», στον οποίο συμμετέχουν δεκαέξι οργανώσεις, κόμματα και κινήματα.
Στο ρόλο της σύγχρονης... Λυσιστράτης βρίκσεται η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης Iζαμπέλ Αμεγκάβνι η οποία δήλωσε πως το σεξ θα μπορούσε να είναι ένα «όπλο στη μάχη» για πολιτική αλλαγή.
Ο συνασπισμός ζητεί την αποχώρηση του προέδρου του οποίου η οικογένεια βρίσκεται στην εξουσία για δεκαετίες.
«Έχουμε πολλά μέσα για να υποχρεώσουμε τους άνδρες να καταλάβουν τι θέλουν οι γυναίκες στο Τόγκο», είπε η Αμεγκάβνι στο BBC, εξηγώντας πως έμπνευσή τους αποτέλεσε μία παρόμοια κινητοποίηση από τις γυναίκες της Λιβερίας το 2003, που έκαναν καμπάνια αποχής από το σεξ για την ειρήνη.
 http://www.iefimerida.gr/news/65000/%CF%83%CE%B5-%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B1%CF%82-%C2%AB%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82%C2%BB-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%8C%CE%B3%CE%BA%CE%BF