Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αυξήθηκαν οι τιμές στην Ιταλία μετά το ευρώ

Στις νότιες περιφέρειες της Ιταλίας σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες αυξήσεις τα δέκα τελευταία χρόνια, από τη στιγμή δηλαδή που η χώρα εντάχθηκε στο ευρώ.
Αυτό αποκαλύπτει έρευνα της ένωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Cgia, η οποία εδρεύει στην πόλη Μέστρε, λίγο έξω από την Βενετία....Από τον Ιούλιο του 2002 μέχρι τον φετινό Ιούλιο, οι τιμές αυξήθηκαν κατά 31,6% στην Καλαβρία, 29,8% στην Καμπανία και κατά 27,6% στην Σικελία.

Σε εθνικό επίπεδο η αύξηση ήταν του 24,9%. Η μεγαλύτερη άνοδος των τιμών παρατηρήθηκε στα τσιγάρα, στα ποτά, στα ενοίκια των κατοικιών, στους λογαριασμούς ρεύματος και υγραερίου, στην βενζίνη και στα μέσα μεταφοράς.

Η αύξηση της τιμής των τσιγάρων ήταν του 63,7% του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος του 45,8% και του 40,9% στα εισιτήρια λεωφορείων και μετρό.

Στα εστιατόρια, παρότι ο τομέας θεωρείται από εκείνους που ευνοήθηκαν περισσότερο από την υιοθέτηση του ευρώ, το σχετικό ποσοστό δεν ξεπερνά το 27,8%, στα τρόφιμα περιορίσθηκε το 24,1% και στα είδη ρουχισμού το 19,2%.


 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8242.html