Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αιματοβαμμένος «πόλεμος» καρτέλ ναρκωτικών

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι σκοτώθηκαν τις τελευταίες δύο μέρες στη μεξικανική Πολιτεία Νουέβο Λεόν, κατά τη διάρκεια επιθέσεων που αποδίδονται στο οργανωμένο έγκλημα, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της περιοχής αυτής που γειτνιάζει με τις ΗΠΑ. «Είκοσι πέντε άνθρωποι....
έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικά επεισόδια στη μητροπολιτική ζώνη του Μοντερέι, την πρωτεύουσα του Νουέβο Λεόν, τα οποία παρουσιάζουν τα πολύ ιδιαίτερα και τυπικά χαρακτηριστικά του οργανωμένου εγκλήματος», τονίζει ο Χόρχε Ντομένε, εκπρόσωπος του υπουργείου για την ασφάλεια της Πολιτείας.

Μεταξύ των νεκρών συγκαταλέγονται τέσσερις άνθρωποι των οποίων τα πτώματα βρέθηκαν ημίγυμνα με σημάδια βασανιστηρίων, κοντά στο Μοντερέι, ανακοινώθηκε από την τοπική αστυνομία.

Καμία πληροφορία δεν παρατίθεται από την αστυνομία για τις συνθήκες θανάτου των άλλων 21 θυμάτων.

Επιπλέον, άλλη επίσημη πηγή από την ίδια Πολιτεία ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο την ανακάλυψη την Τρίτη στο Μοντερέι των διάτρητων από σφαίρες πτωμάτων τριών ανδρών και μίας γυναίκας, οι οποίοι είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι τις προηγούμενες ώρες, αυξάνοντας στους 29τον απολογισμό των νεκρών του διημέρου.

Η περιοχή της Μοντερέι, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης του Μεξικού με τέσσερα εκατ. κατοίκους, αποτελεί τη σκηνή της πολυαίμακτης αντιπαράθεσης δύο αντιπάλων συμμοριών που ανταγωνίζονται για τον έλεγχο της αγοράς ναρκωτικών.


 http://www.trelokouneli.gr/2012/08/blog-post_6757.html