Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Περνούν μαζικά στην Τουρκία οι Σύροι πρόσφυγες

Μπορεί να φτάσουν και τους 200.000, προειδοποιεί ο ΟΗΕ

Κατά χιλιάδες περνούν τα σύνορα με την Τουρκία Σύροι πολίτες που αναζητούν διέξοδο από την αιματοχυσία στη χώρα τους. Ο αριθμός τους μπορεί να φτάσει και τους....


 200.000 αν η σύγκρουση στη Συρία συνεχίσει να επιδεινώνεται, ανακοίνωσε σήμερα η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

«Ήδη υπολογίζουμε ότι οι πρόσφυγες μπορεί να φτάσουν τις 200.000 και εργαζόμαστε με την τουρκική κυβέρνηση για να καταστρώσουμε τα απαραίτητα σχέδια», δήλωσε στο Reuters η Σιμπέλα Ουίλκς, εκπρόσωπος της Αρμοστείας. «Είμαστε έτοιμοι να στείλουμε προμήθειες μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα».

Στην Τουρκία έχουν ήδη καταγραφεί 74.112 Σύροι πρόσφυγες και στη χώρα κατασκευάζονται τουλάχιστον άλλοι πέντε νέοι καταυλισμοί ενώ ήδη υπάρχουν εννέα. http://www.newsbeast.gr/world/arthro/404432/pernoun-mazika-stin-tourkia-oi-suroi-prosfuges/