Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΕΛΛΑΔΑΡΑ:ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

Στο πακέτο των νέων μέτρων περιλαμβάνονται και παρεμβάσεις στο φορολογικό. Μαχαίρι μπαίνει στις φοροαπαλλαγές τριτέκνων, πολυτέκνων, αναπήρων, ανέργων και χαμηλοσυνταξιούχων.
Στόχος της κυβέρνησης είναι να εξοικονομήσει από την κατάργηση των φοροαπαλλαγών συνολικά 450 εκατομμύρια ευρώ. Στις μειώσεις περιλαμβάνονται :


Μείωση στο ποσοστό επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες από 11% σε 7% από την οποία θα προκύψει όφελος για τα ταμεία 121 εκατομμύρια ευρώ.
Μείωση φοροαπαλλαγών κοινωνικού χαρακτήρα σε τριτέκνους και πολυτέκνους που υπολογίζεται ότι θα αποφέρει εξοικονόμηση 229 εκατομμύρια ευρώ.
Μαχαίρι θα μπει και στο έξτρα αφορολόγητο ποσό των 2.000 ευρώ που δικαιούνται οι φορολογούμενοι με αναπηρία άνω του 67% καθώς και σε άλλες απαλλαγές που έχουν τα άτομα με αναπηρία.
Ενδέχεται επίσης να καταργηθούν οι απαλλαγές από το φόρο εισοδήματος που ισχύουν για το ΕΚΑΣ και τα επιδόματα ανεργίας
Αύξηση των παραβόλων για υποβολή μηνύσεων, με στόχο να εισπραχθούν πρόσθετα έσοδα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ
 http://prezatv.blogspot.gr/2012/08/blog-post_2472.html