Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σε διαπραγματεύσεις για ένα πιθανό δάνειο βρίσκεται η Μαδρίτη

Σε διαπραγματεύσεις για ένα πιθανό δάνειο βρίσκεται η Μαδρίτη 

Προκειμένου να μειωθεί το κόστος δανεισμού της χώρας

Σε διαπραγματεύσεις με τους εταίρους της στην ευρωζώνη για τους όρους παροχής της βοήθειας που θα συνέβαλαν να μειωθεί το κόστος δανεισμού της χώρας αν και.....
 
 
 
 μέχρι τώρα η Μαδρίτη δεν έχει πάρει την οριστική απόφαση να ζητήσει το δάνειο αυτό, βρίσκεται η Ισπανία, ανέφεραν τρεις πηγές.

Η λύση που συζητείται είναι το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας να αγοράσει ισπανικά ομόλογα στην πρωτογενή αγορά ενώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα παρεμβαίνει στη δευτερογενή αγορά.

Η μία από τις πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Ρόιτερς είπε ότι στις διαπραγματεύσεις, που ξεκίνησαν πριν από αρκετές εβδομάδες, δεν έχει συζητηθεί κάποιο συγκεκριμένο ποσό που ενδέχεται να χρειαστεί η Μαδρίτη.

Άλλες πηγές εμφανίστηκαν πιο επιφυλακτικές για το θέμα και μάλιστα μια πηγή υποστήριξε ότι δεν γίνονται καθόλου συζητήσεις.

Το γραφείο του Ισπανού πρωθυπουργού απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες του πρακτορείου. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών όμως είπε ότι δεν έχει σημειωθεί καμία αλλαγή στη θέση της Ισπανίας που είναι ότι θα περιμένει μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, στις 6 Σεπτεμβρίου προτού αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της.

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι έχει δηλώσει ότι η ΕΚΤ μπορεί να παρέμβει μόνο όμως αν η ενδιαφερόμενη χώρα ζητήσει πρώτα παρόμοια βοήθεια από τα ταμεία διάσωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι τρεις πηγές του πρακτορείου πάντως επέμειναν ότι οι διαπραγματεύσεις επικεντρώνονται στους όρους που θα περιληφθούν στο μνημόνιο για την Ισπανία. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/402601/se-diapragmateuseis-gia-ena-pithano-daneio-vrisketai-i-madriti/