Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Μπουτίκ με το όνομα «Χίτλερ» στην Ινδία

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ινδία η ύπαρξη μίας μπουτίκ με ανδρικά ρούχα που έχει το όνομα «Χίτλερ» με τους κατοίκους της πόλης και την εβραϊκή κοινότητα να απαιτεί την αλλαγή της επωνυμίας του καταστήματος. Ο Rajesh Shah, ιδιοκτήτης του καταστήματος στην επαρχία Γκουτζαράτ της Ινδίας υποστηρίζει ότι το όνομα της μπουτίκ «βγήκε» από το...

 
 
 
 
 
 
 
 
 παρατσούκλι του παππού τού συνεταίρου του, που τον αποκαλούσαν Χίτλερ και ότι μόλις πρόσφατα έμαθε ποιος ήταν ο Χίτλερ. Μιλώντας στους Times της Ινδίας, ο καταστηματάρχης υποστήριξε ότι δεν γνώριζε καν ποιος ήταν ο Χίτλερ. «Ξέρω μόνο ότι ήταν ένας αυστηρός άνθρωπος. Μόλις πρόσφατα διάβασα γι' αυτόν στο Διαδίκτυο», δήλωσε, σημειώνοντας ότι δεν περίμενε ότι το όνομα του καταστήματος θα προκαλούσε τόσες αντιδράσεις. «Αυτό ήταν το παρατσούκλι του παππού τού συνεταίρου μου επειδή ήταν αυστηρός άνθρωπος. Καμία σχέση δεν έχει με το Γερμανό δικτάτορα», ανέφερε.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο σάλος από την άλλη μεριά έκανε πολύ καλό στον Shah αφού οι πωλήσεις του έχουν εκτοξευθεί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.trelokouneli.gr/2012/08/blog-post_1907.html