Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση των φαρμακοποιών

Στο επίκεντρο οι οφειλές του ΕΟΠΥΥ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η συνεδρίαση των προέδρων των φαρμακευτικών συλλόγων όλης της χώρας, το Σάββατο όπου αναμένεται να αποφασιστεί αν θα....
 
 
 
 
 
 
 
 πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακα όλοι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, όπως συμβαίνει ήδη, σε 17 νομούς,

Ένα ακόμα μέρος των χρεών του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς διευθετήθηκε, με την καταβολή 50 εκατομμυρίων ευρώ για τις συνταγές του Μαΐου.

Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι που δεν είναι σε κινητοποίηση τηρούν στάση αναμονής, για να δουν αν την άλλη εβδομάδα θα καταβληθούν και οι υπόλοιπες οφειλές του Μαΐου, που ανέρχονται σε άλλα 70 εκατομμύρια.

Την πεποίθησή του πως ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος δεν θα προβεί σε νέες κινητοποιήσεις, εξέφρασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, διαβεβαιώνοντας, παράλληλα πως, σε κάθε περίπτωση, «αυτή τη φορά η Πολιτεία δεν είναι ανοχύρωτη». 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/403131/krisimi-i-simerini-sunedriasi-ton-farmakopoion/