Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ SOCIETE GENERALE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ-ΕΧΕΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ Ο ΣΑΛΛΑΣ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!

Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Societe Generale για την εξαγορά της Γενικής Τράπεζας (Geniki Bank)
Η Τράπεζα Πειραιώς φέρεται να έχει ήδη από τα τέλη Ιουνίου βολιδοσκοπήσει την γαλλική Societe Generale για την εξαγορά της Γενικής και να έχει ενημερώσει προκαταρκτικά τις αρμόδιες αρχές....


Πληροφορίες αναφέρουν πως το πλαίσιο πιθανής συμφωνίας δεν έχει αποκρυσταλλωθεί ακόμη, λόγω των καθυστερήσεων στον καθορισμό των όρων ανακεφαλαιοποίησης του εγχώριου τραπεζικού κλάδου.
Για το θέμα αναμένεται να τοποθετηθεί εντός της ημέρας η Τράπεζα Πειραιώς με ανακοίνωσή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών.

 http://prezatv.blogspot.gr/2012/08/societe-generale.html