Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΗΡΩΙΚΟΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ Στάθηκε ανάμεσα σε διαδηλωτές και ΜΑΤ!

c893f9dbf03b7edcf158482ee5a54e22_M
Σε «ήρωα» έχουν ανακηρύξει τις τελευταίες ώρες οι Ισπανοί έναν 49χρονο ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Μαδρίτη, που έδωσε άσυλο σε διαδηλωτές κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων.
Η εικόνα του Alberto Casillas να στέκεται ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους διαδηλωτές κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
«Όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ άρχισαν να κινούνται επιθετικά κατά του...
συγκεντρωμένου πλήθους, όλοι άρχισαν να τρέχουν για να βρουν καταφύγιο στα καταστήματα. Τότε είδα μια ομάδα διαδηλωτών να κουβαλά έναν νεαρό γεμάτο στα αίματα και έσπευσα να βοηθήσω» είπε σήμερα και πρόσθεσε:
«Εξήγησα στους αστυνομικούς ότι δεν ήθελα να μπουν μέσα. Είχε πολύ κόσμο το μαγαζί και ότι θα γινόταν μακελειό. Τους είπα ακόμη ότι θα περνούσαν μόνο πάνω από το πτώμα μου. Υπήρχαν και μικρά παιδιά μέσα!».
Αφού «έδιωξε» τους αστυνομικούς, έπεισε τους διαδηλωτές να σταματήσουν να πετούν πέτρες και στην συνέχεια τους προσκάλεσε να φάνε!