Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ακόμα μία επίθεση της Χρυσής Αυγής


Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει...ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ

 "Μετά τους μετανάστες, ήταν η σειρά των ομοφυλόφιλων να βρεθούν στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», το βράδυ της ....

Δευτέρας, στην πλατεία Ομονοίας, δύο άντρες έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από ισάριθμα μέλη της οργάνωσης, όταν τόλμησαν να αποδεχτούν τη διαφορετικότητα τους.
"Είστε γκέι?" τους ρώτησαν οι επιβάτες μιας μηχανής που περνούσε από κοντά.
Εκείνοι απάντησαν καταφατικά.
Λίγα λεπτά αργότερα, τους είδαν να έρχονται προς το μέρος τους με απειλητικές διαθέσεις και χωρίς καν να προλάβει να ειπωθεί το οτιδήποτε ξυλοκοπήθηκαν και τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.
Οι δράστες αποχώρησαν σύντομα.
Μια χρήστις ναρκωτικών και ένας Πακιστανός περιπτεράς βοήθησαν το άτυχο ζευγάρι, με το δεύτερο να ζητεί συγγνώμη που δεν παρενέβη νωρίτερα, «αλλά κάθε μέρα τρώμε ξύλο από αυτούς.
Δεν ήθελα να μπλέξω εν ώρα δουλειάς», ισχυρίστηκε.
Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα και η αστυνομία.
Ο ένας από τους δύο άνδρες πήγε στο τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά η έλλειψη στοιχείων όπως ο αριθμός της πινακίδας του οχήματος δυσκολεύουν την έρευνα.
Λίγες μέρες πριν ο ίδιος μαζί είχε χλευαστεί από διμοιρίες των ΜΑΤ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το παραπάνω περιστατικό αποτελεί ένα από τα πολλά που σημειώνονται την τελευταία περίοδο και συνεχώς αυξάνονται.
Προ ολίγων ημερών, σύμφωνα με μαρτυρίες, μοιράστηκαν στην περιοχή του Κεραμεικού φυλλάδια που απευθύνονταν στους ομοφυλόφιλους και είχαν τίτλο «Είστε οι επόμενοι». Επισήμως η Χρυσή Αυγή δεν δείχνει καμία ιδιαίτερη διάθεση να το αρνηθεί.
Στην «Πράσινη Πτέρυγα», που αφορά το οικολογικό κομμάτι των θέσεων του κόμματος, έχει αναδημοσιευτεί άρθρο σύμφωνα με το οποίο Καναδός επιστήμονας προτείνει«οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων (sic) γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση».

 http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9894.html