Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Η Δημοκρατία δεν είναι το δίκαιο των ρουφιάνων…


 

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες των συλληφθέντων από την τελευταία διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, ζητώντας μάλιστα και “πληροφορίες” για τυχόν παράνομη δράση τους.
Η Ελληνική Αστυνομία θα πρέπει να καταλάβει ότι ρουφιάνους θα πρέπει να ψάξει να βρει αλλού. Κυρίως όταν με περίσσια υποκρισία έκρυβε το πρόσωπο του λαθρομετανάστη  παιδεραστή , βιαστή  και παρ’ ολίγο δολοφόνο της Μυρτώς  στην Πάρο.
Ζητώ από αυτό το βήμα από όλους τους Bloggers να...
μην δημοσιεύσει κανείς τα πρόσωπα και τα ονόματα των συλληφθέντων. Η Δημοκρατία δεν είναι το δίκαιο των ρουφιάνων.
Στην Ελλάδα όλοι ξέρουν ποιοι είναι οι απατεώνες, οι προδότες , οι ρουφιάνοι τους και οι πραιτοριανοί τους.  Και μέχρι να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη στην χώρα, τουλάχιστον να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας όπως υποτιμούν την δική τους.
ΙΩΑΝΝΗΣ

http://filologos10.wordpress.com/2012/09/28/%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/