Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Απίστευτο «χώσιμο» του Χάρρυ Κλύνν: «Η Τσαπανίδου είναι αξιολύπητη!!


nassos


Μέσα απο το Blog του ο Χάρρυ Κλύνν κατακεραυνώνει την Πόπη Τσαπανίδου αλλά και τον Άδωνη Γεωργιάδη. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλίδης λέει ανοιχτά την άποψή του. Διαβάστε τον:

  Το λάθος δεν είναι, ασφαλώς, του ημιπαράφρονα κ. Αδ. Γεωργιάδη ο οποίος έχει προ πολλού ξεπεράσει «κατά παρασάγγας» τα όρια της πολιτικής φαιδρότητας! Το λάθος(;) ανήκει στις προσκλήσεις που δέχεται από τα τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία εφόσον έχουνε «πιάσει πάτο», ουδόλως φαίνεται να ενδιαφέρονται πλέον για την παραπέρα απαξίωσή τους.  Ζωντανό παράδειγμα η παρακμιακή εκπομπή της δημοσιογραφικά «αξιολύπητης» κυρίας @tsapanidou, η οποία πέραν της εμφανούς, περί τα πολιτικά, αμάθειας και της εριστικά κραυγάζουσας φιλομνημονιακής συμπεριφοράς της, αναδεικνύει και την απαράδεκτη τακτική της μη ισότιμης αντιμετώπισης, που εγγίζει τα όρια της ανακριτικής εχθρότητας, όταν απευθύνεται σε προσκεκλημένους που ανήκουν στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο.  Εντιμότερο θα ήταν κυρία Τσαπανίδου, να παύσετε να καλείτε αντιμνημονιακούς στην εκπομπή σας, ίσως με τον τρόπο αυτό επιτύχετε να περισώσετε ότι έχει απομείνει από την απολεσθείσα δημοσιογραφικής σας αξιοπρέπεια… Λέω ίσως…
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)