Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΙΓΗΡΑ!

lagard


Μην συνδέουμε την Λαγκάρντ μόνο με την λίστα των φοροφυγάδων. Η Λαγκάντ,, μην ξεχνάμε, πριν από μερικούς μήνες άσκησε απίστευτη επίθεση σε βάρος των όλων των Ελλήνων  σε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Guardian.

lagarnt-news
“Μην περιμένετε καμία συμπάθεια, ήρθε η ώρα να πληρώσετε τους φόρους σας» υποστήριξε με απαράδεκτο ύφος η επικεφαλής του ΔΝΤ, για να συνεχίσει με πιο προκλητικό τρόπο: «Σκέφτομαι πολύ περισσότερο τα παιδιά σε ένα σχολείο στο Νίγηρα που πηγαίνουν στο μάθημα μόνο για δύο ώρες την ημέρα, αναγκάζονται ακόμα και την καρέκλα του θρανίου να μοιραστούν και διψάνε για μόρφωση. Τα έχω μονίμως στο μυαλό μου. Γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ περισσότερη βοήθεια από ό,τι στην Αθήνα”
Πίσω από τις λέξεις αυτές της Λαγκάρντ κρύβεται η πραγματικότητα. Το ΔΝΤ και οι τοκογλύφοι δανειστές της ΕΕ έχουν ένα στόχο: να μετατρέψουν την Ελλάδα σε δημοκρατία του Νίγηρα! Η Λαγκάρντ ήταν σαν να έλεγε: “Έλληνες έχετε ακόμη αρκετό δρόμο μέχρι να γίνεται σαν τον Νίγηρα”! Μας προετοιμάζουν ήδη τα μέτρα της τριμερούς κυβέρνησης Σαμαρά. Τα μέτρα αυτά θα αποτελέσουν την αρχή της κόλασης για τον αιφνίδιο μετασχηματισμό της Ελλάδος σε Νίγηρα!!!.
Ήδη υπάρχουν πολιτικοί που γνωρίζουν και σε γνωστούς και φίλους (δεν τολμούν δημόσια), λένε:“ακόμη δεν είδατε τίποτε και δεν έχετε φανταστεί τι πρόκειται να ζήσει η Ελλάδα“!!!

μακειλειο