Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Ισπανοί «αγανακτισμένοι»

Διαδήλωσαν και πάλι κατά των μέτρων της κυβέρνησης

Πιστοί στο ραντεβού τους με την πλατεία ήταν και πάλι οι Ισπανοί «αγανακτισμένοι», οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Μαδρίτης.

Οι χιλιάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία με....
 
 
 
 κατεύθυνση την ισπανική Βουλή, φωνάζοντας «παραίτηση» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό του 2013 και τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζει η δεξιά κυβέρνηση.

Απαντώντας στις εκκλήσεις στα κοινωνικά δίκτυα από το κίνημα των «αγανακτισμένων» οι διαδηλωτές «πλαισιώνονταν» στην πορεία τους από δεκάδες οχήματα της αστυνομίας, καθώς η διαδήλωση δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα.

«Δεν μας εκπροσωπούν», «περισσότερη εκπαίδευση, λιγότεροι αστυνομικοί», «ελάτε μαζί μας, μην μας κοιτάτε μόνο», «παραίτηση», φώναζε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί πίσω από ένα μεγάλο λευκό πανό στο οποίο ήταν γραμμένο: «Όχι στις περικοπές του προϋπολογισμού». 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/435159/pistoi-sto-radevou-tous-oi-ispanoi-aganaktismenoi/