Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΦΑΠΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!!!XATZIDAKISfapa

H κοινή γνώμη (στην Ελλάδα) στηρίζει τις αλλαγές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα μέτρα είναι σκληρά. Όμως η σιωπηρή πλειοψηφία των πολιτών (!!!!) αποδέχεται τις θυσίες και τάσσεται υπέρ των μεταρρυθμίσεων και των ιδιωτικοποιήσεων… ‘Ολοι όσοι πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση συνασπισμού”.

Έτσι, για να έχουν αντίκρυσμα τα ταξιδια που πληρώνει ο λαός…

Για να μην είμαστε ομως άδικοι, ο Κώστας Χατζηδάκης ήταν από τους πρώτους τελάληδες της συγκυβέρνησης. Θυμηθείτε τι δήλωνε τον Αύγουστο του 2011!! «Τα μεγάλα κόμματα πριν από τις εκλογές, διεκδικούν παντού την αυτοδυναμία. Η ΝΔ έχει με το μέρος της τις δημοσκοπήσεις. Αλλά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η εθνική συνεννόηση είναι πάντοτε επιτακτική ανάγκη. Γιατί μπορέσαμε και συνεννοηθήκαμε το 1974 και δεν μπορούμε τώρα;»….

Απο το olympia
 http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7905:2012-11-30-14-10-57&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2