Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:170 ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...ΟΥΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ!!!

Ενενήντα συν... ογδόντα αστυνοµικοί προστατεύουν τον πρωθυπουργό, όταν στην Οµόνοια, το Μεταξουργείο και τον Αγιο Παντελεήµονα, o πολίτης τους ψάχνει µε το κυάλι!
Μόλις... 170  αστυνοµικοί προστατεύουν τον Αντώνη Σαµαρά από διάφορες «ενοχλητικές» παρουσίες. Ναι, 170 άτοµα προσέχουν σε βάρδιες τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τα Μέγαρα στα οποία κινείται (Μαξίµου, Σταθάτου) αλλά και τις πρωθυπουργικές κατοικίες, την ώρα που λίγα χιλιόµετρα παραπέρα, στην Οµόνοια, οι πολίτες απλά έχουν πάψει να κυκλοφορούν από τη στιγµή που δύει ο ήλιος...

Τι ακριβώς συµβαίνει µε τη φύλαξη του Αντώνη Σαµαρά από την Αστυνοµία; Στην υπηρεσία της προστασίας του πρωθυπουργού, λοιπόν, τη δεδοµένη χρονική στιγµή ανήκουν 80 αστυνοµικοί, σύµφωνα µε όσα ανακοινώνονται από τις αρµόδιες αρχές. Σε αυτό τον αριθµό έρχονται να προστεθούν άλλοι 90, που προστατεύουν το Μέγαρο Μαξίµου, το Μέγαρο Σταθάτου και τις πρωθυπουργικές κατοικίες, σύµφωνα µε την απάντηση του υπουργου Επικρατείας ∆ηµήτρη Σταµάτη σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ