Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αυτά είναι τα "θερμότερα" Χριστούγεννα των τελευταίων 67 χρόνων
Τα «θερμότερα» Χριστούγεννα, από τότε που στη χώρα τους γίνονται επίσημες μετρήσεις της θερμοκρασίας, δηλαδή μετά το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, εδώ και πάνω από 67 χρόνια, θα γιορτάσουν φέτος οι Αυστριακοί, καθώς απόψε καταγράφηκαν....


18,2 βαθμοί Κελσίου στον Μπραντ του ομόσπονδου κρατιδίου Φόραλμπεργκ στη Δυτική Αυστρία, θερμοκρασία που αποτελεί μέχρι σήμερα ένα «ρεκόρ» για τη συγκεκριμένη ημερομηνία της Αγιας Νύχτας.

Έως τώρα, το «ρεκόρ» της θερμότερης παραμονής Χριστουγέννων, στην Αυστρία, στη χώρα των Άλπεων, «κατείχε» η 24η Δεκεμβρίου του 2009, όταν είχαν καταγραφεί 16,5 βαθμοί Κελσίου στην περιοχή Βάγιερ του ομόσπονδου κρατιδίου της Άνω Αυστρίας. Ακόμη και σε μεγάλα υψόμετρα των αυστριακών Αλπεων, τα φετινά Χριστούγεννα επικρατεί ιδιαίτερα ήπιος καιρός, αφού στο Ιντάλπε του Ισλ και σε υψόμετρο 2.323 μέτρα το θερμόμετρο «ανέβηκε» σήμερα στους 8,3 βαθμούς πάνω από το μηδέν, ενώ στο Σμίτενχεε του Σάτσμπουργκ και σε υψόμετρο 1.956 μέτρα, η θερμοκρασία ήταν σήμερα 9,5 βαθμοί Κελσίου πάνω από το μηδέν.

Για το εορταστικό τριήμερο των Χριστουγέννων, 24-26 Δεκεμβρίου, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν μέσες θερμοκρασίες για ολόκληρη την Αυστρία, στο επίπεδο των 15 βαθμών Κελσίου και για ορισμένες περιοχές στα δυτικά της χώρας στους 17 βαθμούς, ενώ το υψόμετρο στο οποίο θα σημειωθούν χιονοπτώσεις φέρεται να βρίσκεται πολύ πάνω από τα 1.000 μέτρα.


 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/67.html