Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Bild: Στις 22 Σεπτεμβρίου οι γερμανικές εκλογές


Bild: Στις 22 Σεπτεμβρίου οι γερμανικές εκλογές


Στις 22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι ομοσπονδιακές βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Bild.
Επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές, η Bild αναφέρει ότι.....
 μια επιτροπή που εκπροσωπεί τα μέλη του συνασπισμού της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ αναμένεται να συμφωνήσει για την ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης σε μια συνάντηση που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη.
Το υπουργικό συμβούλιο αναμένεται στη συνέχεια να επικυρώσει την ημερομηνία σε μια συνεδρίασή του τον επόμενο μήνα.
Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν μία εβδομάδα αφότου οι ψηφοφόροι της Βαυαρίας θα κληθούν να προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν νέα τοπική βουλή.
Το κρατίδιο της Εσσης αναμένεται να πραγματοποιήσει περιφερειακές εκλογές την ίδια ημέρα με τις εθνικές εκλογές.
http://www.iefimerida.gr/news/88316/bild-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-22-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82