Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Τελικά... υπάρχουν ηγέτες. Δεν είναι όλοι σαν τον Σαμαρά

Τελικά... υπάρχουν ηγέτες. Δεν είναι όλοι σαν τον Σαμαρά
Όλο το προηγούμενο διάστημα μας έπρηξαν τα συστημικά ΜΜΕ με τη δήθεν αποτυχημένη συνταγή της Αργεντινής. Όταν όλοι οι άλλοι έπαιζαν τις «διαδηλώσεις του κόσμου» στο Μπουένος Άιρες....
μόνο Το ΧΩΝΙ βγήκε και με πολυσέλιδο αφιέρωμα σας αποκάλυψε την αλήθεια. Ότι οι διαδηλώσεις ήταν υποκινούμενες από τα ΜΜΕ της χώρας και δη από το μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό όμιλο στον οποίο μεγαλομέτοχος μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν η Goldman Sachs.

Φυσικά και η πολιτική της Κίρχνερ θα προκαλέσει αντιδράσεις. Η γυναίκα δεν κλωσάει αυγά. Τα σπάει. Η Κίρχνερ -όπως πάλι Το ΧΩΝΙ είχε δημοσιοποιήσει- βγήκε στις τελευταίες εκλογές με το σύνθημα «θα κάνουμε τις νέες γενιές να ξεχάσουν τι σημαίνει το ΔΝΤ».
Τι δουλειά έχει με τον δικό μας τον Σαμαρά, που τρέχει να υπογράψει όποια επιστολή υποτέλειας  του ζητήσουν... Η μία είναι ηγέτης. Ο άλλος είναι υποτελής.

Πως να συγκριθεί μαζί σου Αντώνη; Στα όνειρά σου μόνο...
Όσον αφορά στα δωσιλογικά ΜΜΕ της χώρας που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να διαστρεβλώνουν ειδήσεις, προκειμένου να ευχαριστήσουν τους πολιτικούς τους προϊσταμένους (βλέπε Μουρούτη και Σαμαρα) ένα έχουμε να τους πούμε....
Όλοι κρίνονται. Ακόμη και αυτοί που νομίζουν ότι δεν θα κριθούν ποτέ.   

 ΠΗΓΗ :http://www.toxwni.gr/kosmos/item/1075-telika-iparxoun-igetes-den-einai-oloi-san-ton-samara