Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ-ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Έγκυρες δεσμευτικές προτάσεις από τέσσερις εταιρείες έλαβε η υπό ειδική εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα  στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την πώληση πακέτου μετοχών της Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται για τις εταιρείες:
- CRISTAL FINANCIERE SAS, μέλος του Ομίλου CRISTAL UNIOΝ.
- KRAJOWA SPOLKA CUKROWA S.A.......


- LITEX COMMERCE JSC.

- SUNOKO d.o.o. Novi Sad.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η αξιολόγηση των προσφορών συνεχίζεται.

Σημειώνεται πως η διορία για την υποβολή βελτιωμένων οικονομικών προσφορών στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την απόκτηση του 82% της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης έληξε στις 23 Ιανουαρίου.

Οι υποψήφιοι είχαν υποβάλει δεσμευτικές προσφορές στο τέλος του 2012 αλλά ο εκκαθαριστής της Αγροτικής κ. N. Μαράντος είχε ζητήσει αναπροσαρμογή των τιμημάτων.

Οι πέντε αρχικά υποψήφιοι ήταν η γαλλική Cristal Union, η πολωνική Polski η βουλγαρική Litex, η σερβική Sunoco και η ελληνική νηματουργία Επίλεκτος. Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση εκτός της διεκδίκησης της ΕΒΖ έμεινε η Επίλεκτος ΑΕ.

Πρέπει να τονισθεί πως το τίμημα πώλησης της ΕΒΖ είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα δάνεια της εταιρείας αφού ο πλειοδότης εκτός από το 82% της ΕΒΖ θα κληρονομήσει και δανειακές υποχρεώσεις ύψους 140 εκατ. ευρώ.


 http://prezatv.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2459.html