Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αρβανίτης κατά Έθνους για τη "λίστα-φωτιά"Τι απαντά ο δημοσιογράφος Κ. Αρβανίτης στην εφημερίδα Έθνος, για τη λίστα Νικολούδη. "Δεν θα κάνω πίσω ούτε για να πάρω φόρα" έγραψε στο μπλογκ του 
Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", που θεωρεί ότι τον "φωτογραφίζει", δίνει μέσω του προσωπικού του ιστολογίου, ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης.
Η εφημερίδα κάνει λόγο για ονόματα-"φωτιά", μεταξύ των οποίων εφοπλιστές, περιφερειάρχες και δημοσιογράφους, που, όπως αναφέρει, βρίσκονται στη λίστα Νικολούδη για το μαύρο χρήμα.

Ο Κώστας Αρβανίτης στην ανάρτησή του σημειώνει ότι το ανυπόγραφο δημοσίευμα δεν τον φοβίζει και "δεν πρόκειται να κάνει πίσω" και στη συνέχεια παραθέτει τα περιουσιακά του στοιχεία και αναρωτιέται αν αυτό που πράγματι ενοχλεί είναι το "έντονο αριστερό του προφίλ" στο οποίο αναφέρεται και η εφημερίδα.
Ο δημοσιογράφος τονίζει ακόμα ότι δεν τον τρομάζουν τα "χαλκεία", καθώς έχει δίπλα του συναδέλφους του και το Σωματείο του.
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Αρβανίτη
"Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013
δε θα κάνω πίσω ούτε για να πάρω φόρα...
Απολύτως αποκαλυπτικό το σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας ΕΘΝΟΣ  που χρόνια τώρα δίνει την μάχη κατά της διαπλοκής .
Στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας με τίτλο «ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ» φωτογραφίζει δημοσιογράφο της πρωινής ζώνης της κρατικής τηλεόρασης με αριστερό προφίλ ο οποίος σύμφωνα με το ανυπόγραφο κείμενο αφορά περιπτώσεις διακίνησης μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγής .
Αν αφορά στην εκπρόθεσμη κατάθεση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του δημοσιογραφου καλό θα είναι να αναφερθεί  το ακριβές αδίκημα.
Αν ο συντάκτης - ο οποίος δε είναι και πολύ περήφανος για το ρεπορτάζ  του γι αυτό και δεν το υπογράφει -έχει περισσότερα στοιχεία που αφορούν στις εμετικές κατηγορίες  καλό θα είναι  να τις αναφέρει συγκεκριμένα.
 Ο δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης του κρατικού καναλιού εργάζεται ή εργάζονταν σε Γραφεία Τύπου Εταιριών ή Υπουργείων?
Ήταν μεσολαβητής αγοροπωλησιών δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες ?
Ήταν μεσολαβητής  ή συνεργάτης σε γραφεία τύπου ή σε άλλες θέσεις φανερές ή κρυφές  του ιδιωτικού τομέα ?
Μήπως  ο τραπεζικός λογαριασμός  περιείχε μόνο τον παχυλό μισθός που ελάμβανε από την Κρατική τηλεόραση (1200 μικτά)?
Ποια είναι τελικά τα περουσιακά στοιχεία αυτού του περιβόητου δημοσιογράφου με αριστερό προφίλ, και ποιο είναι τελικά το έγκλημα του.
Το αυτοκίνητο χρώματος κόκκινου 1400 cc η βάρκα των 6.50 μέτρων και το σπίτι ιδιοκατοίκησης(της Ζηνοβίας) , ή το αριστερό προφίλ της δημοσιογραφικής γραφής.
Γιατί δε γίνεται  τελικά αδίκημα η διαφορετική οπτική πόσο μάλλον η αριστερή για να τελειώνουμε ?
Είναι φανερό καιρό τώρα ότι όσοι δημοσιογράφοι δεν μπαίνουν στο κοπάδι συγκεκριμένων πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων θα διώκονται  με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο.
Να είναι φανερό όμως και στα χαλκεία ότι πίσω δε θα κάνω ούτε για να πάρω φόρα.
Και μόνος   σίγουρα δεν είμαι.
Έχω τους συναδέλφους μου και το Σωματείο μου".

 http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/media/arvaniths_kata_ethnoys_gia_th_lista-fwtia.2146456.html