Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΧΩΝΙ συνέντευξη, Γιάννης Μηλιώκας: "Είδες τελικά που μας λένε και μαλάκες;"

ΧΩΝΙ συνέντευξη, Γιάννης Μηλιώκας: "Είδες τελικά που μας λένε και μαλάκες;"
Πιο επίκαιρος από ποτέ ο δηµοφιλής καλλιτέχνης που τραγουδούσε "Να δεις που κάποτε θα µας πουν και µαλάκες". Τότε, κάναµε πλάκα...
Τώρα, µιλά Στο ΧΩΝΙ έξω από τα δόντια: "Καµία απολύτως ευθύνη δεν µπορώ να προσάψω σε κανέναν πολίτη. Η ζηµιά έγινε από τους διεφθαρµένους πολιτικούς"

Με αφορµή τις εµφανίσεις του στη µουσική σκηνή «Γραµµές», ο Γιάννης Μηλιώκας µιλά στο ΧΩΝΙ για τους πολιτικούς και όσα κάνουν «για το καλό µας», αλλά και για τον Greco Mascara της δεκαετίας του 1990, που όµως «γέννησε» την πιο άξια νέα γενιά των τελευταίων δεκαετιών. Εκτιµά πως σύντοµα θα έχουµε µια καινούρια κυβέρνηση και εξηγεί πως ο ίδιος δεν θα «κατέβαινε» ποτέ στην πολιτική, καθώς -όπως µε σκληρό χιούµορ τονίζει- στη ζωή του έχει τάση να ανεβαίνει και όχι να... κατεβαίνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 24 Φεβρουαρίου